image/svg+xml
Verkocht

Het Plan

Stelt u zich eens voor. Na een drukke dag rijdt u letterlijk en figuurlijk de rust van uw woning tegemoet. Weg van alle hectiek, zo de polder tegemoet. Hier is het pas echt ontspannen.

Ultiem vrij wonen

De rust en ruimte, het genieten van het buitenleven en de authenticiteit van een boerderij en haar landelijke omgeving. Het komt allemaal samen op het landgoed van Margaretha’s Hoeve, waar het buitenleven centraal staat. Het landgoed wordt parkachtig ingericht, gelijk aan de omliggende groene omgeving. Dit biedt een plek waar ontmoeten centraal staat en kinderen in het verlengde van de achtertuin veilig buiten kunnen spelen. Een eigen boomgaard met een speelplek en een moestuin en kas maken het compleet. Het plan heeft zicht op de polder en is omringd door een brede watergang.

Het aanbod

In totaal komen er 30 karakteristieke boerderijwoningen op het landgoed van Margaretha’s Hoeve, variërend in type en grootte. De woningtypen ademen elk een eigen sfeer. Hoe verschillend de woningen ook zijn, ze vallen allemaal op door hun hoge afwerkingsniveau, enorm veel leefruimte binnen en buiten, één of twee parkeerplaatsen en hun bijzondere ligging, in de directe omgeving van de monumentale Margaretha’s Hoeve. Het ontwerp is gebaseerd op de historische boerderij; deze specifieke architectuurstijl is in verschillende kenmerken terug te zien. De rijke stijl wordt benadrukt door de statige entrees, fraaie rollagen, metselwerk banden, luiken en karakteristieke roedeverdeling in de ramen.

Karakteristieke elementen, moderne gemakken

De woningen op het landgoed van Margaretha’s Hoeve zijn ontworpen en gebouwd met optimale aandacht voor comfort, duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid. De woningen worden dan ook vakkundig en volgens de nieuwste normen geïsoleerd tegen warmte, kou en geluid. Een modern ventilatiesysteem verzekert u van voldoende frisse lucht en een gezond binnenklimaat.

De woningen worden aardgasvrij gebouwd, dus als u nu een woning koopt, dan bent u goed voorbereid op de toekomst. Daarnaast zorgen de uitstekende isolatie, triple glas en de zonnepanelen voor een lagere energierekening. En wat een luxe, de vloerverwarming in de hele woning: geen last van ontsierende radiatoren.

Duurzaam wonen met respect voor de omgeving

De woningen worden standaard geleverd met EPC 0,2. Al 50% scherper dan de norm. De EPC geeft aan hoeveel energie je verbruikt voor het verwarmen en koelen van de woning, verlichting, ventilatie en voor de verwarming van het water. De EPC wordt uitgedrukt in een waarde, welke wordt berekend aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, hoe beter de EPC, hoe energiezuiniger de woning.

situatiekaart

situatiekaart

Menu